En Camelias tankar

En Camelias tankar kan möjligtvis få dig på gott humör, ge dig en tankaställare eller bara få dig att drömma dig bort för en stund! Nu får du möjligheten att få följa med mig och mina tankar!

måndag, april 24, 2006

Några roliga timmar på östersjön!

Tänk... vad tråkigt man hade haft utan sina vänner.
I helgen var jag, Mia och Hannah ute på östersjön för att kryssa till Åland!
Vi hade en riktigt trevlig helg som gick till ungefär så här... enligt mig:-)
Vill ni läsa om hur de andra upplevde resan så kika in på Mia och Hannahs bloggar.

1. Vi gick ombord, Hannah blev visad till en vakt som sökte igenom hennes väska... man får ju inte ta med sig mat och dryck ombord... men även om Hannah hade kex i sin väska så kom hon undan med dom. Så jag säger, bra jobbat kexet;-)

2. Vi började med att varva ner med en mysig ost och kex picknick i hytten! Även om man inte är på världens mest mysigaste plats, utan under två bildäck på en ålandsfärja i en hytt utan fönster så var detta en riktigt fin picknick!



Ost och kex picknick

3. Sedan drog flickorna vidare till baren och dansgolvet


Mia och Hannah

4. I väntan på att Linda Bengtzing ska spela samlas fler och fler män i 18 - 50 års åldern på dansgolvet och det är supertrångt. När Linda väl blev synlig spelade hon 5 låtar och hade ett riktigt dåligt mellansnack... hon drog en vits om att hon träffat en gris och det var den tröttaste gris hon träffat i hela världen, men sen flyttade grisen till London och då blev den pigg... inte det mest roligaste jag hört... Hon är musiker inte en stå-upp komiker:-) Inga höga poäng för detta framträdande ifrån mig iallafall...

Linda Bengtzing

5. Står och dansar och rockar loss till alla gamla rockers låtar. Vi avfärdar alla dansanta män som tror dom är snyggast på jorden och att man verkligen vill dansa med just dom under denna kväll...:-) Dock fanns det faktiskt två killar som frågade om det var ok om de stog och dansade bredvid oss. Själva hade dom fruar och tyckte det var jobbigt att ha alla flickor (och män) hängande efter sig. Att någon frågat om det var ok att stå och dansa bredvid mig på dansgolvet har nog aldrig tidigare hänt, men det var oerhört snällt - Mer sånt grabbar!!

Hannah och Mia har roligt;-)

6. Sedan var kudden riktigt skön efter en kväll på dansgolvet (men det måste gått åt många kalorier efter alla dansmoves:)

7. Tidig frukost och en riktigt slapp dag bestod söndagen av... Några goda råd av sina vänner har man fått och diskussioner om utseende och val 2006 gicks igenom!

Tre ögonblick att inte glömma efter denna resan var:

- att radion i hytten la av precis när vi precis fått bort den finska musiken

-alla tre inledde valkampanjen på båten genom att stolt berätta att de var kandidater åt Kristdemokraterna, detta var mycket uppskattat och de blev stolta över att träffat sådana "höjdare"

-ett citat "vi kan ställa upp och dansa, om vi får gratis drinkar" :-)

Tack flickor för en riktigt trevlig kryssning och jag har inte glömt vad vi sa om 2009 !!!

1 Comments:

Blogger Hannah Ekeroos said...

Fina bilder! Tack för en jättetrevlig kryss!

9:30 fm  

Skicka en kommentar

<< Home